News & Promotions

MAY 1ST FEST NAGRADNI NATJEČAJ!

Nagradna igra aktivna je na Instagramu May 1st Festa od 13.03. do 26.02.2024.

Nagrada:

  • Smještaj u apartmanima za 4 osobe
  • 4x VIP FESTIVALSKE ULAZNICE ZA MAY 1ST FEST
  • 4X BBQ PARTY ULAZNICE

Nagrada NE uključuje prijevoz do Novalje, otoka Paga.

View this post on Instagram

A post shared by MAY 1ST FEST (@may1stfest)

Čl. 1.

May 1st Fest nagradni natječaj:

Priređivač nagradne igre „May 1st Fest nagradni natječaj“ (u daljenjem tekstu: “Nagradna igra”) je Noa Grupa d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Preradovićeva 17, 10 000 Zagreb, OIB: 03299965935 (u daljnjem tekstu: „Priređivač“). Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe i unapređenja prodaje proizvoda WD-40.

Čl. 2.

Nagrada:

Pobjednik Nagradne igre dobit će smještaj za do četiri osobe u apartmanima Noa Travel agencije u Novalji u trajanju od 3 noćenje (03.05.-05.05.2024.). Priređivač ne pokriva bilo kakve druge troškove u vezi s putovanjem. Na primjer, najam automobila, gorivo i druge povezane troškove oko unajmljivanja i vožnja automobila NIJE uključena. Dobitnik ne može dobiti novčani iznos u vrijednosti nagrade.

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 300 EUR.

Čl. 3.

Datum izvlačenja:

26.02.2024. – prijave traju do 26.02.2024.

Čl. 4.

Uvjeti i odredbe

Uvjeti i odredbe u nastavku sadrže uvjete pod kojima možete sudjelovati u Nagradnoj igri. Uključivanje u Nagradnu igru predstavlja prihvaćanje ovih uvjeta.

Pravo sudjelovanja u Nagradnoj igri maju sve fizičke osobe s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj koje su u periodu trajanja Nagradne igre ispunile uvjete za sudjelovanje. U Nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača, kao ni uži članovi njihovih obitelji. Pod pojmom uža obitelj smatraju se roditelji, braća i sestre, supružnici, djeca, posvojena djeca i unuci kao i svi članovi zajedničkog kućanstva.

Ova Nagradna igra ni na koji način ne sponzorira, odobrava, upravlja niti je povezana s Facebookom, Instagramom ili Twitterom. Sudionici pružaju informacije Priređivaču, a ne Facebooku, Instagramu ili Twitteru.

Nagradna igra provodi se u razdoblju od 13. veljače 2024. u 12:01 sati do 26. veljače 2024. godine u 16:00 sati.

Prijave zaprimljene nakon završetka Nagradne igre (iz bilo kojeg razloga) bit će nevažeće. Nisu dozvoljeni unosi od agenata, trećih strana, sindicirani unosi ili oni izvršeni metodama kao što su računalne makro naredbe, skripte ili upotrebe automatiziranih uređaja i ne dozvoljavaju se skupni unosa.

Priređivač zadržava pravo u bilo kojem trenutku, prema svom apsolutnom nahođenju: (a) provjeriti podobnost bilo kojeg sudionika (uključujući njihovu dob i mjesto stanovanja); (b) diskvalificirati bilo kojeg sudionika za kojeg se utvrdi da zloupotrebljava ili podmićuje rad ove Nagradne igre ili sudjeluje pomoću prevara ili za koga Priređivač vjeruje da je postupio kršeći ove uvjete i odredbe; (c) diskvalificirati bilo kojeg sudionika koji objavljuje prijavu ili komentar na računima promotora na Facebooku, Twitteru i/ili Instagramu što je, prema mišljenju promotora, neprimjereno, uvredljivo ili uznemirujuće za druge sudionike, obožavatelje priređivača ili izravno usmjerene na Priređivača ili suprotno važećem zakonu te da ukloni sve takve unose ili komentare.

Čim zahtjev za pobjednika nagradne igre bude potvrđen, Priređivač započinje postupak ispunjenja nagrade. Pobjednik će biti kontaktiran izravno kako bi se potvrdilo ispunjenje nagrade.

Priređivač neće biti odgovoran ako dobitnik nagrade ne može preuzeti nagradu iz razloga koji nije pod kontrolom Priređivača ili ako Priređivač ne može kontaktirati s dobitnikom nagrade, uključujući zbog njegovog pružanja netočnih ili nepotpunih podataka.

Dobitnik nagrade bit će kontaktiran putem Instagrama, a potom i putem e-maila. Ako se dobitnik nagrade ne može kontaktirati ili ne odgovori u roku od 7 dana od dana završetka nagradne igre, ako adresa e-pošte nije u funkciji ili ne postoji, pobjednik nije prihvatljiv, unos dobitnika je nevažeći ili diskvalificiran ili pobjednik inače nije poštivao ove uvjete i odredbe, tada takav potencijalni pobjednik gubi sva prava na bilo koju nagradu.

Osvojenu nagradu nije moguće zamijeniti za novčanu protuvrijednost, nije prenosiva, zamjenjiva i ne može se preprodati. Priređivač zadržava pravo zamijeniti nagradu alternativnom nagradom jednake ili veće vrijednosti.

Dobitnik nagrade bit će javno objavljen putem originalne Instagram stranice May 1st Festa u Republici Hrvatskoj, nakon što je pobjednik obaviješten. Ime i zemlja pobjednika također će biti dostupni na zahtjev putem e-maila marketing@noagrupa.hr.

Ako Priređivač ne postupi u skladu s ovim uvjetima i odredbama, Priređivač je odgovoran za gubitak ili štetu koju pretrpite što je rezultat kršenja ovih uvjeta ili njegovog nemara, ali nije odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu koja nije predvidljiva. Gubitak ili šteta mogu se predvidjeti ako su bili očigledna posljedica kršenja Priređivača ili ako ste ih Vi i Priređivač uočili u trenutku kada ste ušli u ovu Nagradnu igru. Priređivač ne podrazumijeva jamstva u odnosu na nagrade.

Ako bilo koji sud ili nadležno tijelo utvrdi da je bilo koja odredba ovih uvjeta (ili dio bilo koje odredbe) nevažeća, nezakonita ili neprovediva, ta se odredba ili dio odredbe, u mjeri u kojoj je to potrebno, smatra brisanom, te ne utječe na valjanost i izvršivost ostalih odredbi ovih uvjeta.

Priređivač zadržava pravo povući Nagradnu igru, ako okolnosti izvan njegove kontrole to učine neizbježnim. Ako se Nagradna igra povuče, svi osobni podaci prikupljeni do tog trenutka bit će izbrisani.

Svaka odluka predlagatelja u vezi s ovim nagradnim natječajem je konačna. Za sve dodatne informacije kontaktirajte Priređivača e-poštom na: marketing@noagrupa.hr.

Čl. 6.

Na ova Pravila Nagradne igre primjenjuju se pozitivni propisi Republike Hrvatske. Svi eventualni sporovi između priređivača i sudionika nagradne igre, pokušat će se riješiti mirnim putem, a u suprotnom će biti nadležan Općinski sud u Zagrebu.

Subscribe to our newsletter

If you want to be the first one to find out about new festivals and artists coming to Noa, make sure to subscribe to our newsletter!

scroll
social

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By continuing, you agree to our use of cookies. More info »